lørdag den 19. juli 2014

Gode bidder

I dag har jeg haft mega meget overskud.

Startede dagen med at rydde op i gamle kasser i stalden sammen med manden. Altid spændende at stikke hovedet i flyttekasser som ikke har været åbnet i 10 år:-) Der blev da også smidt lidt ud. Resten blev pakket i de samme kasser igen, og sat på loftet for de næste 10 år. Ikke alt var vi klar til at skille os af med endnu:-)

Senere kørte jeg til Gudme slagteren og fik en aftale om at aftage ben og indmad til hundene, når de slagter. Skal give 5 kr./kg. så pengepungen kan lige klare det;-)

Jeg fik en pose tunger med hjem og så blev der lavet hjemmelavede godbidder i stor stil.

Brugte følgende opskrift:
Kogte tunger

Tern klar til ovn


- Kog kødet i 20 minutter
- Lad det køle lidt af og skær det herefter ud i små tern (ikke større end halvdelen af fingerneglen)
- Fordel ternene i en bradepande med max. 2-3 lag ovenpå hinanden.
- Bag ternene i ovnen ved varmluft ca. 100 grader.
- Vend dem hvert 20. minut.
- Når overfladen føles tør, men ternene stadig svampede, er de færdige. Det varierer en smule afhængig af kød men det plejer at skulle have mellem 1 og 2 timer i ovnen.
- Fordel dem i fryseposer i portionsanretninger, som passer til en træningstime.
- Frys ned og tag op efter behov. Det tager kun ternene et par minutter at tø op.Her til vores aftentræning blev godbidderne afprøvet og godkendt:-) Sikke en fokus og arbejdsiver, når bare der kommer den rette betaling på bordet!

Færdige godbidder
Jeg foretrækker naturlige godbidder til mine hunde.
Markedet for godbidder er fuldstændig vanvittigt og varierer i den grad i både kvalitet og pris.

Disse godbidder er 100% naturlige og sindssygt billige. Det ka' jeg li'. De kræver bare et par timer i køkkenet.



De er også velegnede til hunde med allergi, sart mave eller er kræsne, da der ikke er nogle tilsætningsstoffer, ingen kornprodukter og ikke smager af noget andet, de plejer at spise.

Sådan en god kontakt får man med de hjemmelavede godbidder:-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar